Can't hurt me av David Goggins (sammanfattning)

Framgångspillret, July 27, 2021

David Goggins är kan en av de mest hårdaste personerna som jag har hört talas om. Han är verkligen inte den som ger upp i första taget, vilket är något som man får veta mer och följa med på i hans bok Can't hurt me.

Goggins fick en dålig start på sitt liv, bestående av ständigt våld och besvikelser. Men hans liv tog en vändning när han en dag kom hem efter en lång dag på arbetet med skadedjurssanering. Det var ett tv-program om Navy Seals och deras extremt hårda träningsrutiner, som gjorde att han bestämde sig att han skulle bli en av dem. Det ledde därefter att förändrade sitt liv helt och hållet där det första var att han gick ner 50kg på tre månader eftersom han tidigare varit överviktig. Efter detta så tog det sedan Goggins flera försök att ta sig igenom hela träningsprocessen för att bli en Navy Seal, men han var aldrig den som gav upp.

Idag ses David Goggins som en av bästa ultra-uthållighetsidrottarna i världen och han har deltagit i flera ultramarathons. Han har dessutom världsrekordet för flest pull-ups gjorda på 24 timmar.

Can't hurt me och David Goggins är en bra bok som visar hur du kan motivera dig själv i tuffare perioder. För tuffare perioder är något som vi alla kommer stöta på i våra liv och då är det viktigt att hantera det. Boken och David Goggins visar även vad som kan hända om man är villig att gå all-in och ge allt för att uppnå sina drömmar och mål. Om du är driven person som verkligen vill utveckla dig själv tror jag att du kommer få mycket ut av den här boken.

Vill du läsa fler boksammanfattningar, kolla in vår sida med boktips!


Lyssna på ljudböcker?

Största fördelen med ljudböcker är att du kan lyssna på dem samtidigt som du gör något annat. Skapa ett konto hos Nextory och börja lyssna du också. Just nu får du prova gratis i 14 dagar.