Om oss

Att förbättras lite varje dag tar oss väldigt långt i längden. Jag tror att om vi gör något litet för att förbättra våra liv kommer det också leda till att andras liv också förbättras, det blir en kedje-effekt som bara fortsätter och fortsätter att sprida sig.

Vem är jag?

Jag heter Lucas och är 23 år. En masterstudent som pluggar till dataingenjör med specialisering inom högprestande datorsystem. Jag har ett stort intresse för sparande, hälsa och personlig utveckling.

Jag har alltid läst mycket böcker och att lära mig nya saker och utveckla mig själv har alltid varit något jag brunnit för. Det finns också många sätt att utveckla sig själv på, både fysiskt såväl som mentalt. Om man dessutom gör något litet för att förbättra sitt egna liv tror jag också att det kommer leda till att andras liv i din omgivning också förbättras. För vårt handlande influerar också andra i vår omgivning, ofta blir det som en kedje-effekt som bara kan fortsätta och fortsätta sprida sig.

Personlig utveckling

Personlig utveckling är det som får dig att växa som individ och bli bättre och skickligare på dina färdigheter jämfört med vad du var igår. Enligt Wikipedia definieras personlig utveckling som de aktiviteter som förbättrar medvetenhet och identitet, utvecklar talanger och potential, bygger humankapital och underlättar anställbarhet, förbättrar livskvalitet och bidra till att förverkliga drömmar och ambitioner. Detta är något som jag anser att vi alla bör sträva efter, vi bör alla sträva efter att förbättra oss själva, men vi skall självklart också se till att ha roligt på vägen!

Framgångspillret

Framgångspillret startades i september 2018 och i början var det en sätt för mig själv att kunna reflektera över mina egna tankar, samt en möjlighet till att kunna inspirera och motivera andra. Idag är det över 13 000 svenskar som följer Framgångspillret på instagram och det är ett konto som växer stadigt i följarantal. Men med denna sidan hoppas jag kunna bidra med mer än bara motiverande och inspirerande citat. Utan också ett sätt att hitta nya verktyg och tips om hur man kan förbättra sitt liv, genom att exempelvis förbättra sina vanor, börja spara till ett bättre liv eller hitta och använda produktivitetstekniker för att kunna få mer gjort och på så sätt få mer tid över till sånt som man själv tycker om.

👨‍💻 Ta kontakt

Om du själv har några frågor eller har något som du skulle vilja ha med på denna sidan får du gärna kontakt mig. All feedback för att kunna förbättra sidan och Framgångspillret uppskattas alltid.

🚀 Följ oss!

Vi postar dagligen inspirerande och motiverande inlägg. Följ oss gärna på sociala medier!