Om oss

Jag tror att om vi gör något litet för att förbättra våra liv kommer det också leda till att andras liv också förbättras, det blir en kedje-effekt som bara fortsätter och fortsätter att sprida sig.

Framgångspillret startades i september 2018 och i början var det en sätt för mig själv att kunna reflektera över mina egna tankar, samt en möjlighet till att kunna inspirera och motivera andra. Idag är det över 10 000 svenskar som följer Framgångspillret på instagram och det är ett konto som växer stadigt i följarantal. Men med denna sidan hoppas jag kunna bidra med mer än bara motiverande och inspirerande citat. Utan också ett sätt att hitta nya verktyg och tips om hur man kan förbättra sitt liv, genom att exempelvis förbättra sina vanor, börja spara till ett bättre liv eller hitta och använda produktivitetstekniker för att kunna få mer gjort och på så sätt få mer tid över till sånt som man själv tycker om.

Jag som ligger bakom sidan är utbildad dataingenjör och jag har ett stort intresse för sparande, hälsa och personlig utveckling, vilket är ett intresse som jag gärna vill dela med mig om.

Kolla gärna in de verktyg och resurserna som jag rekommenderar här.


Ta kontakt

Om du själv har några frågor eller har något som du skulle vilja ha med på denna sidan får du gärna kontakt mig. All feedback för att kunna förbättra sidan och Framgångspillret uppskattas alltid.