Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

10 bästa apparna man kan tjäna pengar på (2023)

Framgångspillret, 6 januari 2023

Idag finns det många olika sätt att tjäna pengar på och faktum är att du till och med kan tjäna pengar på att använda din telefon. I denna artikeln delar vi med oss av de bästa apparna som du kan börja använda idag för att tjäna lite extra pengar.

En av de största fördelarna med att ha en smartphone är möjligheten att tjäna pengar genom att använda olika appar. Idag finns det nämligen ett brett utbud av olika appar som dig som användare möjligheten att tjäna extra pengar på olika sätt.

I denna artikeln delar vi med oss av de 10 bästa apparna som du kan använda för att börja tjäna lite extra pengar i vardagen.

1. Norstatpanel

På Norstatpanel kan du svara på enkäter så att du kan tjäna lite extra pengar. Detta är en app som jag själv använt och något jag kan rekommendera.

Pengarna som du tjänar från att svara på enkäter kan du senare konvertera till flera olika presentkort som du kan använda hos webbutiker.

Gå till Norstatpanels hemsida.

2. PrimeTime

Primetime är en app där du kan delta i quiz för att tjäna pengar. Om du lyckas svara rätt på alla frågorna delar du på prispotten med alla som också hade alla rätt och du kan tjäna lite extra pengar.

Dessutom är det väldigt roligt enligt mig! PrimeTime var väldigt stor tidigare men på senare år har den tappat sin popularitet lite.

3. Refunder

Refunder är en app som du kan använda för att shoppa smartare på nätet, för varje köp du gör så får du återbäring. Återbäringen betalas sedan tillbaka till ditt bankkonto när du vill ha dem.

Om du dessutom använder koden framgangspillret50 får du 50kr när du registrerar dig på Refunder.

Gå till Refunders hemsida!

4. Brave

Brave är en webbläsare som du kan använda för att börja tjäna pengar, i form av kryptovalutan BAT. Brave har idag 55 miljoner användare och växer stadigt.

Du kan tjäna pengar på Brave genom att aktivera annonser, använda Brave under 30 dagar, genom att vara en kreatör eller genom att bjuda in en vän.

5. Fiverr

Är det duktigt på någonting som du kan sälja? På Fiverr kan du sälja din tid mot pengar och exempelvis kan du sälja loggor, voiceovers, översätta texter och mycket mer.

Om du är duktig på något kan detta vara något att testa! Om du får många uppdrag är Fiveer något som du kan tjäna mycket pengar på.

6. Toluna

Toluna är en populär app för att tjäna poäng för att uttrycka dina åsikter om olika produkter och tjänster.

Du kan sedan omvandla poängen till pengar som kan betalas ut till Paypal, eller så kan du omvandla poängen till ett presentkort till flera stora butiker som finns online.

Här hittar du Tolunas hemsida.

7. Stepler

Stepler är en app där du kan tjäna poäng genom att gå och röra på dig som sedan kan användas till att köpa olika produkter.

Det kan vara en bra idé att använda deras app när du är ute och går på promenad, men nackdelen är att det krävs otroligt många steg för att faktiskt få ut något av värde. Samtidigt skadar det aldrig att skapa ett konto hos dem för att börja tjäna in lite poäng.

Gå till Steplers app.

8. Airbnb

Airbnb är en app som du kan använda till uthyrning av ett rum i ditt hus eller till ditt fritidshus. Airbnb är den största appen för uthyrning och används över 150 miljoner användare över hela världen. Många tjänar dessutom en extra inkomst via att använda sig av Airbnb.

9. Attapoll

Attapoll är annan appa där du kan svara på undersökningar och tjäna lite extra pengar. Det är enkelt att sätta igång och det är ett perfekt tidsfördriv för dig som är föräldraledig, student, pensionär eller bara vill tjäna lite extra på fritiden.

En fördel med Attapoll är även att utbudet av undersökningar är rätt så stort och det kommer nya enkäter varje dag som du kan svara på. Det gör att du kan tjäna en slant om du använder deras app.

Gå till Attapolls app.

10. Hygglo

Hygglo är en annan app för uthyrning ädr du kan hyra ut allt möjligt såsom verktyg och olika fritidsprylar. Uthyrning via Hygglo kan vara ett bra sätt att skapa en passiv inkomst där någon annan kan låna verktyg och prylar av dig.

När du hyr ut dina saker med Hygglo är också dina saker försäkrade genom deras tjänst så du behöver inte oroa dig över om något skulle gå sönder.Du kanske också gillar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få artiklar om personlig utveckling, hälsa och ekonomisk frihet direkt i din inkorg!