Spara pengar med Refunder - Hur funkar det?

Framgångspillret, 27 december 2022

Refunder är en cashback-sajt som ger dig återbäring på dina köp. Detta innebär att du kan få återbäring på det som du handlar online, vilket gör att du kommer att spara pengar.

När du gör ett köp hos en av Refunders samarbetspartners får du tillbaka en del av det beloppet som du har handlat för, vilket normalt sätt brukar motsvara mellan 5-6 %. Pengarna återbetalas sedan till dig via Swish, Paypal eller något av de andra betalningsalternativen.

Du får dessutom 50 kr insatt på ditt Refunder-konto om du registerar dig med vår länk.

Är Refunder bra för att spara pengar?

Om du handlar mycket och köper många produkter online så kommer du att kunna spara en hel del pengar genom att använda Refunder. Många av deras samarbetspartners ger dig mellan 5-6% återbäring, vilket innebär att du exempelvis skulle spara runt 60 kronor om du handlar för 1000 kr.

Detta kan adderas upp till en hel del om du handlar mycket på nätet, och det är framförallt ett väldigt enkelt sätt att spara pengar. Det enda du behöver göra är att aktivera deras cashback innan du gör ett köp för att få tillbaka pengar när du handlar.

Det är även helt gratis att använda Refunder, vilket gör det till ett självklart val för dig som vill spara pengar utan att behöva göra någon extra ansträngning.

Nu får du dessutom 50 kronor direkt insatt på ditt Refunder-konto när du registerar dig och gör ditt första köp med Refunder.

Refunder har även väldigt bra betyg på olika sidor såsom Trustpilot där de har 4,6 har 5 i betyg. Detta visar på att Refunder är en seriös tjänst som du kan använda för att spara pengar.

Hur mycket kan man spara med Refunder?

Hur mycket du kommer att spara med Refunder beror helt på vad du handlar och hur mycket du handlar på nätet. En del butiker har väldigt hög återbäring vilket gör att du kommer kunna spara mycket pengar.

Det är dock svårt att säga exakt hur mycket du kommer att spara eftersom det beror helt och hållet på vad du handlar för, men normalt sätt kan du förvänta dig en återbäring mellan 5-6%.

Detta innebär att om du handlar för 1000 kr så kan du förvänta dig att spara runt 60 kronor. Medan om du skulle handla för 5000 kr så skulle du spara cirka 300 kronor.

Om du vill spara ännu mer pengar så har Refunder även något som kallas för Refunder Pay som låter dig spara pengar på allt som du handlar, såsom i matbutiken eller på jobbet.

Refunder Pay är ett kreditkort som ger dig 1% återbäring på alla dina köp som du gör med kortet. Under första året så finns ingen årsavgift med kortet, men därefter tillkommer en årsavgift på på 395 kr.

refunder hemsida

Hur fungerar Refunder?

Refunder samarbetar med en mängd olika e-handels butiker och andra webbplatser, som alla har som mål att locka kunder till sin webbplats. Detta gör dem genom att ge dig en återbäring när du handlar hos dem, vilket innebär att de ger tillbaka en del av det du har handlat för.

När du gör ett köp hos någon av deras samarbetspartners och aktiverar Refunder så betalar de en del av det belopp som du har handlat för, vanligtvis mellan 5 - 10 % till Refunder. Refunder kommer sedan ta en liten bit av detta beloppet som en avgift och resten betalar de tillbaka till dig.

Detta innebär att både du och Refunder kommer att tjäna pengar när du gör ett köp genom att aktiveras deras cashback.

Finns det någon hake med Refunder?

Det finns ingen hake med Refunder, utan idén bygger på att Refunder fungerar som nätbutikernas marknadsföring och ger dem nya kunder. Refunder får därför en summa pengar när de ger nätbutiken en ny kund och en del av den summan skickas senare tillbaka till dig som kund.

Det är också anledningen till varför det är helt gratis att använda Refunder och varför de erbjuder dig en cashback när du gör ett köp. Refunder är alltså ingen bluff, utan kan ses som en tjänst som där alla parter gynnas på något sätt.

Nätbutiken gynnas genom att de får en ny kund, du som kund gynnas genom att du erhåller cashback och Refunder gynnas genom att får betalt genom en avgift på återbäringen.

När du använder en cashbacksajt såsom Refunder behöver du dock vara medveten att du vanligtvis inte får någon cashback om du använder aktiverar cashbacken tillsammans med rabattkoder eller andra cashbacksidor, vilket är en nackdel.

Cashback brukar endast gälla om du inte använder någon rabattkod eller om du använder en rabattkod som återfinns på själva cashback-sajten.

För dig som handlare är detta en nackdel, eftersom du inte kommer kunna dra nytta av cashbacken i vissa fall för att få “dubbel återbäring”. Samtidigt förstår man anledningen till detta eftersom nätbutiken annars hade tappat alldeles för mycket pengar.

Även om denna nackdelen finns med Refunder så är det fortfarande värt att använda Refunder när du handlar, eftersom du kommer att spara pengar på det i de flesta fall. Det är ju som tidigare sagt också helt gratis, så du har verkligen bara att tjäna på det.

Registera dig på Refunder med vår länk och få 50 kronor direkt insatt på ditt konto när du handlar för minst 100 kronor.Du kanske också gillar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få artiklar om personlig utveckling, hälsa och ekonomisk frihet direkt i din inkorg!