4 Bästa sidorna för cashback - Spara pengar med återbäring

Framgångspillret, 2 september 2022

Cashback- och återbäringsappar är ett mycket enkelt sätt att spara pengar när du handlar på nätet. Genom att aktivera återbäring när du handlar kan du spara uppemot 5-6 % på allt som du handlar. Med tiden så kan detta bli mycket pengar.

I denna artikeln går vi igenom 4 bästa webbplatserna där du kan registrera dig för att få cashback och återbäring när du handlar på nätet.

Bästa sidorna för cashback

Nedan går vi igenom några av de bästa sidorna och apparna för spara pengar och få återbäring och cashback när du handlar på nätetet.

1. Refunder

Refunder är den största och enligt oss den bästa cashbackappen i Sverige med över 1100+ butiker anslutna till deras medlemsprogram, vilket gör dem till den bästa sidan för återbäring.

Vanligtvis så ger Refunder dig 5-6 % i återbäring, och om du vill spara ännu mer pengar så har Refunder även något som kallas för Refunder Pay som låter dig spara pengar på allt som du handlar, såsom i matbutiken eller på jobbet.

Nu får du dessutom 50 kronor direkt insatt på ditt Refunder-konto när du registerar dig och gör ditt första köp med Refunder.

2. Cashbacker

Cashbacker är enligt oss den näst bästa återbäringsappen med över 850 butiker ansluta till deras medlemsprogram, där några av favoriterna är CDON, Zalando och Nelly.

Precis som Refunder så ger Cashbacker dig en återbäring på omkring 5 %. För att kunna få en utbetalning från dem behöver du ha samlat ihop ett minsta belopp på 100 kronor.

Gå till Cashbackers hemsida!

3. Mybonus

Bonusway är en annan stor cashbacksajt med över 1100+ anslutna butiker såsom Ellos, CDON och Ålhens.

En nackdel med deras sida är dock att den inte är lika etablerad som Refunder och Cashbacker, och även om de har bra betyg på Trustpilot finns det endast 30 omdömen. Detta gör det svårt att få en helhetsbild om vad andra kunder tycker om deras sida.

Genom att använda vår länk får du 50 kronor i välkomstbonus.

4. Bonusway

Bonusway är en annan svensk cashbackapp som finns både i Sverige och internationellt med över 650 stycken anslutna butiker.

Förutom att spara pengar genom cashback när du handlar så kan du även göra undersökningar på deras sajt för att tjäna lite extra pengar.

Genom att använda vår länk får du dessutom 50 kronor i välkomstbonus när du gör ditt först köp.

Finns det någon hake med cashbackappar?

Det finns ingen hake med de flesta cashbackappar. Deras idé bygger på att cashbackappen fungerar som nätbutikernas marknadsföring och ger dem nya kunder. Cashbackappen får betalt nätbutiken och en del av den summan skickas senare tillbaka till dig som kund.

Cashbackappar såsom Refunder eller MyBonus är därför ingen bluff, utan kan ses som en tjänst där alla parter gynnas på något sätt. Du sparar pengar på dina köp, återbäringssidan får betalt en liten summa medan webbutiken får en försäljning på sin hemsida.

En av nackdelarna med cashbacksajter är dock att det inte går att kombinera dem med andra erbjudanden såsom rabattkoder. Cashback brukar endast gälla om du inte använder någon rabattkod eller om du använder en rabattkod som återfinns på själva cashback-sajten.

Detta är något som du behöver vara medveten om när du handlar och aktiverar återbäring på någon av alla cashbacksidor.

En annan nackdel är att det kan ta lång tid att få tillbaka sin återbäring och du kan räkna med att det kommer ta minst två veckor. Vanligtvis behöver du också uppnå ett visst belopp, såsom 100 kronor för att pengar ska kunna betalas ut.

Kan man använda sig av flera cashbackappar samtidigt?

Tyvärr så går det inte att använda flera cashbackappar samtidigt för att kunna få “dubbel återbäring”. Om du använder dig av flera återbäringssidor kan du dock jämföra deras erbjudanden för att du ska kunna spara så mycket pengar som möjligt.

Det finns flera anledningar till varför det inte går att använda flera cashbacksidor samtidigt, såsom att det hade kostat webbutiken alldeles för mycket pengar och att de inte kan verifiera att du verkligen har gjort inköpet genom deras länk.

De olika cashbackapparna kan dock ha olika erbjudanden emellanåt vilket gör att det fortfarande kan vara fördelaktigt att vara registerad på flera cashbackappar.

Är det säkert att använda cashbackappar?

Generellt sett så är cashbackappar säkra att använda, men det finns alltid en viss risk för att du blir utsatt för bedrägeri eller oönskade aktivitetet. Det är alltid viktigt att du väljer en pålitlig cashbacksida som skyddar dina personuppgifter.

Det kan också vara en bra idé att läsa igenom användarvillkoren för den cashbacksida du väljer att använda, så att du kan vara säker på att du förstår hur återbäringen fungerar.

Bland de cashbackapparna som vi listar rekommenderar vi framförallt Refunder efter de är störst och har det bästa betyget bland deras kunder.Du kanske också gillar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få artiklar om personlig utveckling, hälsa och ekonomisk frihet direkt i din inkorg!