10 bästa poddarna inom Personlig Utveckling

Framgångspillret, 27 mars 2022

Podcasts är ett bra sätt att lära sig mer inom olika områden. Fördelen är även att man kan göra det samtidigt som man gör något annat såsom under en promenad eller ett träningspass.

Om du vill utvecklas och nå framgång i livet så finns det många poddar inom personlig utveckling som kan ge oss massor av lärdomar och visdom. I denna artikeln delar vi med oss av våra 10 bästa poddar inom personlig utveckling.

1. Framgångspodden

Framgångspodden är nordens mest populära intervjupodd med över 300 gäster och över 2,5 miljoner lyssnare varje månad. Här får du möjligheten att lyssna på inspirerande historier från bland annat Petter Stordalen, Isabella Löwengrip, Jesper Parnevik och många fler!

Tidigare var Framgångspodden en av mina favoriter, men nuförtiden föredras andra poddar såsom den andra på listan.

2. Becoming Great

I Becoming Great träffar vi Erik Bergman som tillsammans med sin vän Emil delar med sig av massor av tips för att kunna prestera bättre, driva företag och utveckla sig själv. Det finns få poddar som bidrar med så mycket värde som Becoming Great.

3. The Yes Theory Podcast

The Yes Theory Podcast drivs av Yes Theory och ämnet handlar mycket om att gå utanför sin komfortzon. De tar upp otroligt viktiga ämnen såsom hur man kan omvandla sina svagheter till styrkor, hur man kan utvecklas och mycket mer!

4. School of Greatness

Intervjuer med otroliga personer i världsklass inom entreprenörskap, hälsa, tankesätt och relationer. Podden drivs av Lewis Howes som bland annat skrivit böcker som The mask of Masculinity och The School of Greatness.

5. Impact Theory

Impact Theory är en intervjupodd som varje vecka utforskar tankar hos världens bäst presterande individer för att lära sig deras hemligheter till framgång.

Tom Bilyeu, som driver podden, säger själv att den är utformad för att ge människor de verktyg och kunskaper de behöver för att låsa upp sin potential och påverka världen.

6. The Garyvee Audio Experience

The Garyvee Audio Experience diskuterar Gary Vaynerchuk ämnen såsom entreprenörskap, marknadsföring och personlig utveckling. Gary finns på i princip alla digitala plattformar och han är riktigt grym på att pusha andra till utvecklas och att ta första steget.

Gary har även ett sinne för att hitta trender tidigare och han var bland annat tidigt på bollen både på Tiktok och NFTer innan det blev stort.

7. How I Built This

How I Built This är en favoriterna bland de som gillar företagande och vill inspireras av hur några av världens största entreprenör kunde bygga deras företag.

I podden kan du lyssna flera inspirerande berättelser såsom historien bakom Wikipedia, AirBNB, Discord, Ben & Jerry’s, Bumble och många fler intressanta företag och affärsidéer!

8. Huberman Lab

Huberman Lab drivs av Andrew Huberman som har en Ph.D. på Stanford, och det är en av den största podcasten inom hälsa och vetenskap. I podden Huberman Lab får man konkreta tips om hur man kan förbättra sig själv och sin hälsa, som alltid baseras på forskning.

9. Shit You Don’t Learn in School

Shit You Don’t Learn är en podcast som drivs av Calvin Rosser och Steph Smith. De delar ständigt med sig av intressanta tankar och insikter såsom om biljonärer borde existera och hur livet kan se ut om 300 år.

10. Indiehackers

Indiehackers är en annan intervjupodd där Courtland Allen intervjuar egenföretagare som lyckats bygga upp företag och andra verksamheter helt på egen hand.

En indiehacker är en person som slutar på sitt jobb för att försöka tjäna pengar självständigt. Det betyder att du genererar intäkter på egen hand, istället för indirekt via en arbetsgivare.Du kanske också gillar


Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få artiklar om personlig utveckling, hälsa och ekonomisk frihet direkt i din inkorg!